tout c'est bien



Pasarea Colibri-Scrisoare de bun ramas
Asculta mai multe audio Muzica »


as vrea ca lumea asta sa se opreasca si sa o ia de la capat incercand sa fie altfel.
sunt data peste cap cu totul si constientizez lucrul asta , si cel mai trist este ca trebuie sa ma descurc de una singura sa ma fac mai bine.
nu este o lamentare si nici macar o plangere de mila insa ma deprim cand vad ca intr-adevar nu mai sunt oameni pe lumea asta..cel putin nu in Galatiul asta nenorocit , oras care nu are nimic bun , care nu ofera nimic bun , in care poti fi oricand victima.
Mi-e teama sa ma gandesc in viitor cand vad deja unde s-a ajuns cu prostia si cu tampenia totala din capul unora.E mai mult decat o foame de bani acuta , e o prostie si o brutalitate care a depasit orice tipare. Nu se mai poate vorbi de solidaritate sau de ajutor , de curaj sau de spirit de dreptate.Se duce totul la fund si nu din cauza mersului firesc al lucrurilor in natura ci din cauza moravurilor tot mai degradate ale oamenilor, din cauza lipsei lor de curaj si de omenie.
In ciuda tuturor lucruilor , nu am sa renunt niciodata sa sper la ceva mai bun chiar daca va trebui sa construiesc eu acel ceva cu mainile mele de la prima caramida.Chiar daca ma voi risca pe mine ca intreg si chiar daca o sa para imposibil.

0 comentarii: