Pentru cele mai interesante 10 minute

Inca de dimineata am decis ca viata mea va fi altfel de acum inainte . Nu credeam insa ca atat de multe lucruri o sa se intample intr-o singura zi care inca nu s-a terminat.

Revelatia a pornit de tarziu, mestecata printre masele impreuna cu cateva injuraturi si blestemari de sine. Cativa pasi inapoi, cateva lacrimi si din cele din urma s-a produs ruptura.

Somnul n-a fost foarte bun, ma tot chinuiam sa adorm uitandu-ma din minut in minut la ceasul electronic a carui lumina imi batea fix in crestetul capului. 00:00, 00:34, 1:07, 2:16, 2:35, 3:59, 5:24...8:10..Trezirea. 

Primul meu gand la contactul cu oglinda nu putea sa fie altul decat: Shit, it had to be a bad hair day 2-day!...

La facultate n-a fost foarte interesant, cam ca de obicei, simteam ca adorm, ma trezeam iar, fetele erau puse pe sotii. Am ras si am ras si am ras si din cele din urma ne-am vazut pe drumul spre casa.

Imi era foarte foame cand am intrat pe usa. Mi-am aruncat geanta grea pe pat, m-am schimbat si m-am dus in bucatarie. Mi-am facut ceva de mancare si m-am aseazat bucuroasa ca o sa mananc. Iau o bucatica de cascaval cand colo se aude usa. E 14:30.

Ma ridic de la masa, ciufulita si cu gura plina si ma uit pe vizor. Un tip inalt , bine facut... am deschis. 

: "Buna.. Domnisoara Cristina?"

[de unde stie oare numele meu?]:.." Da.. de ce?"

: " Puteti veni o secunda?"

[asta sa o creada el:))]: " Pentru?"

Fara sa-mi raspunda mi-a intins un buchet de orhidee si trandafiri roz. N-am putut sa remarc decat frunzele verzi ale buchetului care contrastau perfect cu albul orhideelor. 2 gargarite pe petale, o funda de matase roz, flori mov pe margini si un parfum mai mult decat placut.

In clipele ce au urmat n-am mai putut sa zic mare lucru. Am intrebat de la cine sunt si barbatul respectiv mi-a zis ca raspunsul e intrun plic. I-am multumit si am intrat in casa destul de entuziasmata. A trecut mai bine de un an de cand n-am mai primit flori.

In plic, un biletel micut pe care scria : " pentru cele mai interesante 10 minute". 

Multumesc pentru flori, mi-au inseninat intr-adevar ziua. Acum , stau langa Niculina, pe noptiera de langa pat. Vreau sa ma trezesc in fiecare zi si sa le privesc pana cand o sa se ofileasca. 

Expeditorul florilor il stiu doar eu si veveritsele mele. 

Cu toate ca sunt bucuroasa si fericita de gestul asta, ma simt oarecum vinovata cand stiu ca nu am sa pot rasplati in niciun fel cadoul facut. In orice caz, e o incercare admirabila.

Pentru voi infidels, cateva poze.

Enjoy and love.

[scz pt calitatea pozelor da n-am cel mai smecher telefon;))]





0 comentarii: