independent women

Am sa scriu despre femeile independente.

*

Femei independente putem fi toate.
Nu sunt o feminista convinsa daca zic asta ci pur si simplu consider ca fiecare din noi ar trebui sa se iubeasca pe sine mai mult decat pe oricine altcineva , pentru ca spre deosebire de altii noi insine nu ne parasim niciodata.
Le vedem peste tot.Domina tot si sunt stapane peste tot.Multi le urasc , altii le invidiaza , toata lumea le priveste cand intra intr-o incapare.Si nu trebuie sa fie extravagante sau uimitor de frumoase ca sa fie ele.Ce au ele si care e secretul lor..poate e o enigma pentru majoritatea.Insa in mare parte este vorba numai si numai despre respectul de sine.
Cine se respecta are asteptari mai intai de la sine si apoi de la cei din jur.
Asa sunt si ele :femeile independente care isi cunosc prea bine statutul si care stiu exact ce sa faca pentru a fi respectate , dorite , admirate , invidiate.
Adevaratele trend-settere au intotdeauna sugar ,spice, everything nice + un pic de chemical X care le ajuta sa fie fermecatoare indiferent ca le sta sau nu bine parul , sau ca astazi pantalonii de ieri le vin un pic stramti.
Nu sunt invulnerabile , si nici intangibile.Sunt gratioase , feminine si puternice in acelasi timp.
Au standarde ridicate si stiu sa dezbata orice tema.
Sunt invingatoare si puternice.
Sunt femei atragatoare , harnice care dau sens cuvantului de femeie.
Nu e greu sa fii ca ele.Totul depinde de tine si de sistemul de principii pe care ti-l cladesti , sistem in care compromisurile nu prea isi au locul.Chiar si intr-o relatie femeia independenta poate parea ca nu detine fraile conducerii insa fara indoiala este cea care coordoneaza tot , analizeaza tot, iar la sfarsit spre satisfactia naiva a celui de langa ea pare vulnerabila si slaba.E un joc care tine de mult timp insa care e tratat supeficial pentru ca trebuie sa recunoastem ca traim intr-o lume a barbatilor.
Cu toate astea...femeia independenta trebuie sa aiba curajul si fair -play-ul sa recunoasca totusi ca sunt unele lucruri pe care nu le poate face , domenii in care nu trebuie sa se amestece.Pentru asta trebuie sa sustinem interventia barbatilor ca element salvator al universului.Ne putem multumi in schimb cu ideea vesnica si mult prea folosita ca in spatele fiecarui barbat puternic este o femeie si mai puternica.

*

Citeam acum mai mult timp ceva despre incercarile barbatilor de a face totul doar ca sa ne satisfaca pe noi, mai exact sa ne castige admiratia.
Cred ca asta e o scuza , un motiv de frustrare nejustificat , un semn ce ascunde un anumit deficit de respect de sine.
Trebuie sa recunoastem universul se invarte in jurul nostru.
Lumea este ce este pentru ca noi l-am convins pe Adam sa muste din mar.(De fapt noi am avut curajul sa ii deschidem ochii in fata a ceea ce-si dorea dintotdeauna).Dar asta nu inseamna ca suntem responsabile de tot.Asa cum noi avem asteptari inalte de la noi , asa si barbatii adevarati sunt cei care se respecta pe sine , care se iubesc dar care stiu in acelasi timp sa iubeasca , barbatii care recunosc ca atat ei cat si noi avem puncte slabe, vulnerabilitati.
Convietuirea nu este o competitie.
Am iesit de mult din razboiul tuturor impotriva tuturor , dar cei care nu vad asta , extremistii, ca sa le zic asa , sunt cei care din lipsa unui alt scop au ales sa porneasca o revolta inutila , interminabila impotriva sexului opus.


*

Nu stiu daca exista un ghid ca sa poti deveni o femeie independenta.Cred ca cel mai important este sa fii informata in legatura cu orice , sa ai ambitie , sa te ingrijesti , si sa stii exact care iti sunt prioritatile.
Si chiar daca sunt zile in care imaginea pe care o avem despre noi scartaie , totul se poate rezolva cu un zambet.Fiecare femeie are un farmec personal , de ea depinde daca acest farmec este utilizat sau lasat sa piara.

*

Eu personal , vreau sa fiu o femeie independenta.Si stiu ca sunt trepte pe care inca trebuie sa le urc si lucruri pe care sa le invat insa nu imi este teama pentru ca stiu ca am sa reusesc!
Chiar daca mai am si eu my ups and downs , la sfarsitul fiecarei zile gasesc oricum cateva motive sa zambesc si sa spun :"Astazi sunt cea mai frumoasa femeie din lume !"..and that's the beauty of all this that we call life.

0 comentarii: