Scrisori de dragoste

Sa ne scriem scrisori de dragoste, ca si cum am fi la inceput de drum, ca si cum nu ti-as cunoaste fiecare zambet, fiecare centimetru de piele si fiecare cuvant..
Sa ne pierdem in cuvinte frumoase, ca si cum ar fi ultima oara cand putem.. sa ne marturisim unul celuilalt ca ne-am indragostit pana peste cap, ca suntem beti de emotii si ca fiecare minut pare prea lung cand nu suntem impreuna, la fel de mult pe cat pare prea efemer cand suntem aproape.
Sa ne scriem scrisori de dragoste ca si cum am impartii secrete. Secrete, ganduri, iluzii, deziluzii, asteptari si sperante, planuri de viitor, greseli din trecut...
Sa ne scriem scrisori de dragoste pe care sa le asteptam cu nerabdare. Sa ne cunoastem ca la inceput si sa ne pierdem pe drumuri intunecoase, doar ca sa ne regasim la capatul lor unul in bratele celuilalt.
Sa ne scriem scrisori de dragoste care sa se termine cu te pup, te sarut, imi lipsesti, te iubesc...scrisori care ne fac vulnerabili, care ne dezvaluie unul celuilalt asa cum numai intimitatea corespondentei o poate face, scrisori care poate peste ani, cand noi nu vom mai fi, vor marturisi in locul nostru, secretele pe care le-am impartit...
***
Sa ne scriem scrisori de dragoste ca si cum prezentul nu ar fi de ajuns,
Ca si cum am vrea sa le dam cuvintelor noastre un corp,
Sa le materializam si sa le dam forta
De a nu ramane doar cuvinte..

0 comentarii: